Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Senaste nyheter - Sjömarksloppet

07 maj

By

07 maj

By

Dagens program

7 maj, 2017 | By |

Idag är den stora dagen. Och det finns något roligt för alla. Kom kom!

Program för Sjömarksloppet 2017

04 maj

By

Har du anmält dig?

4 maj, 2017 | By |

På idrottsgården är det febril aktivitet med iordningställande av priser, tröjor och chip. Anmälningar fortsätter att komma in i stadig ström. Vilken löparfest vi kommer att få! Vädret ser dessutom ut att vara på löparnas sida med bra löptemperatur.

Priser lilla Sjömarksloppet

Från och med imorgon fredag kl 07:00 är deltagare i samtliga lopp välkomna att kvittera ut sina nummerlappar och detta kan en göra fram till och med tävlingsdagen. Ordinarie anmälan med förhöjd avgift går ut ikväll 17:30. Efteranmälningar tas emot fram till en timme innan start. Detta görs på plats.

Marcus Johansson närmar sig mål i Göteborgsvarvet 2016. Bild: Erik Wickström

Till vår stora glädje har lager 157 ski team skickat en av sina starkare åkare för att utmana våra fantastiska lokala löpare. Marcus Johansson missade pallen med blott 15s i Ulricehamn när UT-milen gick av stapeln. Det är klart att han är revanschsugen. Passa på att ge dig ut och heja nu på Söndag. Och dra gärna på stereon på högsta volym med peppande låtar. Det kommer gå undan!

 

Atlaskotan hjälper dig med en kostnadsfri analys under Söndagen på idrottsgården.

En nyhet för i år är att företaget Atlaskotan finns på plats på idrottsgården. Passa på att prata med dem och kanske få en analys av din atlaskota?

 

28 apr

By

Nu taggar vi till!

28 april, 2017 | By |

Gott folk! På tisdag kl 18:00 kommer Catharina Ramhult och finputsar din löpteknik. Vi vågar lova både hög puls och kvalité från vår lokala inspiratör. Detta vill du inte missa. Sjömarksloppets löparkvällar är helt gratis och vi är mycket glada för att det varit så uppskattat och lärorikt. Detta blir också en utmärkt språngbräda inför loppet. Du har väl anmält dig?

Få har lika diger erfarenhet av att springa i Sjömarken som Catharina Ramhult.

27 apr

By

Äntligen igång med nyheterna

27 april, 2017 | By |

Ni anar inte hur glada vi är att äntligen kunna uppdatera hemsidan. Anmälningarna strömmar in och våra löparkvällar drar massor av löpglada människor! Hoppas inte ni missat vår facebooksida och instagramkonto!

Vi har haft Erik Wickström på besök liksom Mahri Sörman och nästa vecka tar ingen mindre än vår lokala, fantastiska skidlöpare Catharina Ramhult över spakarna på löparkvällen. Vi ses 18:00 på tis. Dessa är öppna för alla så missa inte detta!

En av banans tuffaste delar som ironiskt nog heter ”paradiset”

21 maj

By

Ett värmande inlägg…

21 maj, 2015 | By |

Vi hittade ett härligt blogginlägg från en av årets deltagare i Sjömarksloppet. Inte så lite stolta kan vi inte låta bli att citera: ”Jag ska börja med att ge arrangörerna mycket cred. Riktigt bra evenemang…. Återigen tack för ett kanon arrangemang. Det märktes att ni var vana. Tummen upp!”

Vi önskar Lotta och alla andra välkomna till nästa års lopp!

Läs hela inlägget på ”Lottapottas” blog.

09 maj

By

09 maj

By

09 maj

By

5-kilometersloppet gick i ett rafflande tempo!

9 maj, 2015 | By |

Nu har även 5-kilometerslöparna gått i mål. Ett rafflande lopp från start till mål med många snabba och glada löpare. Värdiga vinnare i respektive klass blev suersnabba:

Damer:Pernilla Sävestrand, Runacademy 20:48
Herrar: Jonas Lindström, Varbergs GIF Friidrott 18:09

IMG_2075

IMG_2086

IMG_2091

IMG_2093

IMG_2101

IMG_2111

IMG_2178

IMG_2227

IMG_2068